ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

17/4/10

Η 26χρονη ομοφυλοφιλη που παριστανε τη 15χρονη..




ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ

Η 26χρονη Kelly Bavister-Gandy με το παιδικό πρόσωπο, πέρασε στις 7 του μήνα τις πόρτες του δικαστηρίου στο Portsmouth. Κατηγορείται πως προσποιούταν τη 15χρονη μαθήτρια για να μπορεί να προσεγγίζει ερωτικά κοπέλες 13 και 14 ετών.

Συνελήφθη μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία ενός από τους γονείς των κοριτσιών.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η άνεργη Kelly Bavister, αγόραζε αλκοόλ στις ανήλικες πριν τη συναινετική ερωτική συνεύρεση. Μάλιστα δεν κρατούσε κρυφή τη σχέση, αφού τις άγγιζε ερωτικά ακόμη και μπροστά σε φίλους τους.

Υποσχέθηκε επίσης σε μία 13χρονη πως θα το έσκαγαν μαζί και θα παντρεύονταν όταν εκείνη γινόταν 16 ετών! Το 13 χρονο κορίτσι απελπισμένο μετά το τέλος της σχέσης, προσπάθησε να βλάψει τον εαυτό της.

Ο κατήγορος Paul Dugdale, δήλωσε πως η δράση της 26χρονης ξεκίνησε στις αρχές του 2009. Επίσης ανέφερε πως για όποιο λόγο κι αν η 26χρονη προσέγγισε αυτό το group ηλικιών, ξεπέρασε τα όρια του "φιλικού" επιπέδου και προκάλεσε ψυχολογική αναστάτωση στις ανήλικες. Στις 8 εβδομάδες στις οποίες η 26 χρονη βρισκόταν με τις ανήλικες, δημιούργησε μία σχέση 1 εβδομάδας με την πρώτη, άλλη μία σχέση 2 ή 3 εβδομάδων με τη δεύτερη και είχε και ένα one night stand με την τρίτη.

Και οι 3 ανήλικες είχαν συναινέσει ωστόσω σε ό,τι είχε συμβεί και ήταν υπερβολικά φορτισμένες συναισθηματικά μετά το τέλος της σχέσης με την 26χρονη.

Ο κ. Dugdale πρόσθεσε επίσης: "Μπορεί τα κορίτσια να το έκαναν με τη θέλησή τους, αλλά είναι έγκλημα για κάποιον 26 ετών να έχει σεξουαλικές επαφές με μία 13χρονη". "Η μία από τις κοπέλες πίστευε πως θα περνούσε όλη της τη ζωή με την 26χρονη!"

Written by :